top of page
Festival de Poesia: 'Com una Agulla de Silenci', d'Albert Ràfols Casamada
Festival de Poesia: 'Com una Agulla de Silenci', d'Albert Ràfols Casamada

dl., 23 d’oct.

|

Sant Cugat del Vallès

Festival de Poesia: 'Com una Agulla de Silenci', d'Albert Ràfols Casamada

Recital de l'antologia poètica d'Albert Ràfols Casamada 'Com una Agulla de Silenci', a càrrec de Lluís Posada, Mònica Usart i Bernat Puigdollers.

Hora i ubicació

23 d’oct., 19:00 – 21:00

Sant Cugat del Vallès, Plaça de Can Quitèria, 1, 08172 Sant Cugat del Vallès, Barcelona, Espanya

Sobre l'esdeveniment

Dins del programa del 23è Festival Nacional de Poesia oraganitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat, es presenta el recital de l'antologia poètica 'Com una Agulla de Silenci' (2023), antologia essencial que recull una mostra del llegat poètic d'Albert Ràfols Casamada. L'acte tindrà lloc al Centre Grau-Garriga d’Art Tèxtil Contemporani. La tria de poemes i el text introductori és a cura de Bernat Puigdollers, comissari de l'Any Ràfols Casamada - Maria Girona. Recital a càrrec de Lluís Posada, Mònica Usart i Bernat Puigdollers.

Albert Ràfols Casamada (Barcelona, 1923-2009) és abastament conegut per la seva obra pictòrica i la seva tasca pedagògica. Tanmateix, no és tan coneguda la seva ingent obra literària, desenvolupada en paral·lel a la producció artística. Els escrits de Ràfols Casamada són el resultat d'una mirada atenta i sensible de la realitat. Són una via per entendre i conèixer millor el món. Com a pintor i com a escriptor busca captar la cara sensible de la realitat: l'aura dels objectes, la plasticitat del gest, el tacte del color... I així ho transmet en els seus dietaris 'L'escorça dels dies' (1973) i 'D'un mateix traç' (1984) com en la seva extensa obra poètica. Ràfols Casamada és encara un dels grans poetes catalans per descobrir.

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page